Super leuk dat er een sportieve BSO opent bij Best Vooruit! Een BSO waar kinderen zich op het gebied van sport -en spel helemaal kunnen uitleven!

Laura Laura
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Jeu de boules, levend stratego en mens erger je niet!-week 35 - 2023

Maandag 28 aug

De eerste schooldag zit er weer op. dat betekent dat we de kinderen weer mogen ophalen. Ook begon vandaag Tessa onze nieuwe collega aan haar eerste werkdag! Het was een drukke  vandaag  met 38 kinderen. Toen alle kinderen waren opgehaald hadden we fruit gegeten. Hierna trokken we met zijn alle naar buiten voor de eerste gezamenlijke activiteit. Dit was iedereen tikkertje. Dit spel is een van de favoriete spelletjes van onze kinderen! Hierna splitste we de groep in 2. Als eerste activiteit speelde we pylon overgooien. Bij dit spel moet je een tennisbal in een pylon gooien. Als je raak gooit mag je een stapje achteruit om het van een verdere afstand te proberen. Als tweede activiteit hadden we jeu de boules. Rik had allerlei verschillende jeu de boules veldjes klaargezet zo dat iedereen meteen kon beginnen! Na de activiteiten mochten de kinderen nog even vrij spelen. Daarna was het tijd voor een koekje en werden de eerste kinderen al weer opgehaald!

Dinsdag 29 Augustus

Ook vandaag hadden we een grote groep met 41 kinderen. Toen alle kinderen waren opgehaald van school begonnen we aan ons fruitmoment. Hierna was het tijd voor een Activiteit. Vandaag stond levend Stratego op het programma. De groep werd in twee groepen verdeeld. De kinderen moesten hun vlag verstoppen en ervoor zorgen dat deze niet gestolen word. Wat hadden ze toch allemaal goeie verstop plekken voor de vlag. Na de activiteit hebben we samen nog een koekje gegeten en zat deze leuke dag er weer op!

Woensdag 30 augustus

Vandaag hadden we een kleiner groepje van 29 kinderen. Woensdag beginnen we de dag altijd met een gezamenlijke lunch. Hierna gaan we alle kinderen ophalen van school.Toen dit gebeurt mochten de kinderen vrij spelen. Hierna gingen we lekker met zijn alle fruit eten. Na het fruit eten begonnen we aan de activiteiten. Als eerste activiteit speelde we mieren tikkertje. bij dit spel heb je een aantal tikkers. Als je getikt bent moet je op je rug gaan liggen. Als twee andere kinderen je uit het veld kunnen tillen zonder getikt te worden mag je weer mee spelen. Als tweede activiteit speelde we Acrogym. Wat werden er toch mooie piramides gebouwd. Na de activiteiten mochten de kinderen nog lekker vrij spelen en zat deze dag erop.

Donderdag 31 augustus

Het was vandaag weer een lekker drukke dag met veel regen helaas. We hebben eerst met zijn alle fruit gegeten, na het fruit eten zijn we snel naar buiten gegaan en tussen de buien door 2 spelletjes gespeeld.  Als eerste spelletje speelde we slurven tikkertje. Als tweede spelletje speelde we 10 tellen in de rimboe. De kinderen waren lekker aan het spelen. Hierna was het tijd voor een koekje. De kinderen hebben vandaag ook nog wat vrij kunnen spelen voordat ze allemaal werden opgehaald!

Vrijdag 1 september

Vandaag was het een kleine groep met 21 kinderen. Toen alle kinderen waren opgehaald begonnen we aan het fruit eten. Hierna mochten de kinderen even lekker vrij buiten spelen voor we aan de activiteit begonnen. Vandaag speelde we mens erger je niet in 2 groepen. Bij dit spel  word het veld in twee helften verdeeld. Op beide helften staan 4 doeltjes. Deze moet je verdedigen. Wordt er toch bij ge gescoord dan word je gewisseld met een kind dat aan de kant staat. Als tweede activiteit hadden we vies land lekkerland . Na de activiteiten mochten de kinderen nog even vrij spelen en stond het weekend al weer voor de deur. 



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches